141 vjet histori e sfidë të Lidhjes Shqiptare të Prizrenit

Sot shënohet 141-vjetori i Lidhjes Shqiptare të Prizrenit (LSHP), njërës nga ngjarjet më të rëndësishme të historisë sonë kombëtare. Lidhja ishte lëvizja e parë shqiptare e madhe e organizuar në mënyrë administrative, politike dhe ushtarake, pas kohës së Skënderbeut. Lidhja Shqiptare e Prizrenit (LSHP) është një nga ngjarjet më të rëndësishme të historisë sonë kombëtare. … Continue reading 141 vjet histori e sfidë të Lidhjes Shqiptare të Prizrenit