A ka deklarata të rrejshme nga aplikantët për drejtorë e zv/drejtorë shkollash në Prizren?

Komisioni për përzgjedhjen e drejtorëve dhe zv/drejtorëve në kuadër të Drejtorisë së Arsimit në Prizren, dje ka filluar intervistimin e kandidatëve të përzgjedhur për nëntë shkolla, ndërkohë që ka ankesa … Continue reading A ka deklarata të rrejshme nga aplikantët për drejtorë e zv/drejtorë shkollash në Prizren?