Aktakuzë ndaj dy personave, dyshohet se e detyruan një të mitur të ofrojë shërbime seksuale

Prokuroria Themelore në Prizren, Departamenti i Krimeve të Rënda, ka ngritur aktakuzë kundër dy të pandehurve për shkak të dyshimit se kanë kryer veprat penale “Trafikimi me njerëz” dhe “Shërbimet seksuale të viktimës së trafikimit”. Në njoftim thuhet se vajzën e mitur të dyshuarit e kanë rekrutuar në lokalin e tyre dhe e kanë detyruar … Continue reading Aktakuzë ndaj dy personave, dyshohet se e detyruan një të mitur të ofrojë shërbime seksuale