Clark: Beteja e UÇK-së në Pashtrik ishte hapja e terrenit për NATO-n…

Askush nuk mund të flasë me mirë dhe me saktë për 78 ditët e luftës së NATO-së ndaj ish Jugosllavisë së mbetur në vitin 1999 se sa gjenerali amerikan Wesley Clark i cili ka udhëhequr të gjitha operacionet në terren. Wesley Clark në librin e tij “Modern War” (Lufta moderne) zbardh detajet e përgatitjes se … Continue reading Clark: Beteja e UÇK-së në Pashtrik ishte hapja e terrenit për NATO-n…