Haskuka: Filloi faza e tretë e aplikimeve për hapësirat me qira në Parkun e Inovacionit dhe Trajnimeve

Kryetari i Komunës së Prizrenit, Mytaher Haskuka njoftoi se ka filluar faza e tretë e aplikimeve për shfrytëzim të hapësirave me qira në Parkun e Inovacionit dhe Trajnimeve, transmeton Gazeta … Continue reading Haskuka: Filloi faza e tretë e aplikimeve për hapësirat me qira në Parkun e Inovacionit dhe Trajnimeve