I dënuari për keqpërdorim detyre, kryetar i Komisionit për Ankesa në Komunën e Prizrenit

Kryetar i Komisionit për Ankesa, në kuadër të Komunës së Prizrenit është Avni Ademaj, i cili ka pasur probleme me ligjin, pasi është dënuar për veprën penale të keqpërdorimit të detyrës dhe autoritetit zyrtar, të vërtetuar nga Gjykata e Apelit, në shtator të vitit 2020. Disa nga kandidatët për drejtorë shkollash, thanë se ishin habitur … Continue reading I dënuari për keqpërdorim detyre, kryetar i Komisionit për Ankesa në Komunën e Prizrenit