Kah po shkon Shaqir Totaj?  

Prishja e koalicionit qeverisës nga ana e AAK-së me Kryetarin e Prizrenit, Shaqir Totaj ishte top lajm, jo vetëm për javën që shkoi, por mbase për tërë këto dy vite të qeverisjes lokale, në aspektin politik,  raporton “Gazeta e Prizrenit”. Përveçse i papritur, ky ishte një sensacion, të cilit duhet t’i fshije sytë dhe lexuar … Continue reading Kah po shkon Shaqir Totaj?