“Kërkesën për vërtetim të kaluarës kriminale” tani mund ta merrni në platformën eKosova

Nga tani përmes Platformës eKosova mund të parashtroni kërkesën dhe të pranoni vërtetimin e të kaluarës kriminale nga Policia e Kosovës, tërësisht në mënyrë digjitale . “E gjitha që ju nevojitet është që të parashtroni kërkesën dhe të prisni derisa zyrtarët përgjegjës nga Policia e Kosovës të trajtojnë kërkesën tuaj. Pasi që kërkesa e juaj … Continue reading “Kërkesën për vërtetim të kaluarës kriminale” tani mund ta merrni në platformën eKosova