Komuna e Prizrenit del keq edhe në fushën e Infrastrukturës rrugore (Dokument)

Foto: Rrugë në lagjen “Dardania” në Prizren, shtruar më 2019 Komuna e Prizrenit ka dalë keq apo nën mesatare edhe sa i përket Infrastrukturës rrugore dhe menaxhimit të hapësirave publike, … Continue reading Komuna e Prizrenit del keq edhe në fushën e Infrastrukturës rrugore (Dokument)