Krimet ekonomike me aksion në Prishtinë, Prizren e Pejë, ja çka u sekuestrua

Njësitë të Drejtorisë për hetimin e krimit të organizuar dhe krimeve të rënda të Policisë kanë zbarkuar dje në Prishtinë, Pejë e Prizren. Sipas njoftimit të Policisë së Kosovës, bëhet fjalë për kryerjen e hetimeve lidhur me një rast të tetorit të vitit të kaluar, raporton Indeksonline. Duke zbatuar urdhëresën e Gjykatës, janë kontrolluar shtëpi … Continue reading Krimet ekonomike me aksion në Prishtinë, Prizren e Pejë, ja çka u sekuestrua