Kush dhe ku po vendosë për arsimin në Prizren sipas Nismës dhe AAK-së?

Opozita prizrenase ka hedhur kritika të shumta ndaj pushtetit rreth gjendjes së krijuar në arsimin prizrenas,  për siç ka thënë konkurse të papërfunduara, ndërsa shumica e shkollave janë me ushtrues … Continue reading Kush dhe ku po vendosë për arsimin në Prizren sipas Nismës dhe AAK-së?