Ky është i vrari që dyshohej për grabitjen e armatosur në argjendarinë në Suharekë

Grabitja e armatosur në argjendarinë “Diakos” që tronditi javën e kaluar suharekasit ishte planifikuar si në filma nga grupi prej katër personave, të cilët mbushën çantat me ari në vlerë të 250 mijë eurove dhe u zhdukën. Sot njëri nga ta dyshohet se ka mbetur i vdekur në një përballje me Policinë, gjatë një operacion policor … Continue reading Ky është i vrari që dyshohej për grabitjen e armatosur në argjendarinë në Suharekë