Në Prizren parandalohen garat e shpejtësisë, gjobiten 5 shoferë (Foto)

Njësisë Rajonale të Trafikut Rrugorë në Prizren, bazuar në informacionin e pranuar per dyshimin për organizimin e garave të shpejtësisë në afërsi të hyrjes së autostradës Prizren-veri, kanë intervenuar dhe kanë hasur pesë automjete të cilat ishin duke u përgatitur për gara të shpejtësisë, raporton Gazeta e Prizrenit. Ngasësit së bashku me vetura janë shoqëruar … Continue reading Në Prizren parandalohen garat e shpejtësisë, gjobiten 5 shoferë (Foto)