PDK-ja në Prizren kërkon rimodelim të shtatores së Skënderbeut dhe ndryshim të lokacionit

Nënkryetari i Partisë Demokratike të Kosovës, njëkohësisht, kryetari i Degës së PDK-së në Prizren, Shaqir Totaj, i shoqëruar nga deputetja Eliza Hoxha, kanë mbajtur sot një konferencë për media. Gjatë … Continue reading PDK-ja në Prizren kërkon rimodelim të shtatores së Skënderbeut dhe ndryshim të lokacionit