Prizren: Gjobitet me para shoferi, pikë negative dhe ndalim të vozitjes për një vit për tejkalim të shpejtësisë

Zyra për informim publik e Drejtorisë Rajonale të Policisë, njofton se me datën 18.03.2024, njësiti policor nga Njësia e Komunikacionit Rrugor në Prizren, në pikë kontrolli të automjeteve në rrugën ‘Ismajl Kryeziui’’ , ka hasur në një kundërvajtës i cili në zonën ku kufizimi i shpejtësisë së lejuar me shenjë të trafikut është pesëdhjete  (50) … Continue reading Prizren: Gjobitet me para shoferi, pikë negative dhe ndalim të vozitjes për një vit për tejkalim të shpejtësisë