Prizren: Kuvendarët e opozitës kundërshtojnë listën e përfituesve të Komunës në kulturë, rini e sport

Anëtarë të Kuvendit Komunal (KK) të Prizrenit kanë reaguar ndaj listës preliminare të përfituesve për përkrahje në fushën e kulturës, rinisë dhe sportit të Komunës së Prizrenit, duke shfaqur dyshime … Continue reading Prizren: Kuvendarët e opozitës kundërshtojnë listën e përfituesve të Komunës në kulturë, rini e sport