Prizren: Ngritët aktakuzë ndaj ish-anëtarëve të komisionit pas dyshimeve për dallavere në DKA, zhdukën dosjen e kandidatit që i plotësoi kriteret

Është ngritur aktakuzë ndaj tre anëtarëve të komisionit vlerësues të cilët po hetohen për dallavere në konkursin e hapur në vitin 2020 nga DKA në Prizren për pozitën mësimdhënës në shkollën e muzikë “Lorenc Antoni”. Ish-komisioni vlerësues i përberë nga Jeronim Susurit, Rina Bashës dhe Vesel Krasniqi nuk e kanë përzgjedhur kandidatin Shkumbin Miftari në pozitën e … Continue reading Prizren: Ngritët aktakuzë ndaj ish-anëtarëve të komisionit pas dyshimeve për dallavere në DKA, zhdukën dosjen e kandidatit që i plotësoi kriteret