Prizren: Rruga te ura e parkut pa sinjalistikë horizontale, huton shoferët ( Foto )

Rruga “Mursel Osmanaj” përkatësisht pjesa nga semaforët te udhëkryqi afër urës së parkut të Prizrenit, nuk ka sinjalistikë horizontale.  Ndonëse është rrugë shumë e frekuentuar dhe me tri korsi, shoferët, sidomos ata që nuk janë nga Prizreni e kanë të vështirë të radhiten në korsitë e duhura, të cilat edhe ashtu janë të ngushta, shkruan … Continue reading Prizren: Rruga te ura e parkut pa sinjalistikë horizontale, huton shoferët ( Foto )