Prizreni me trotuare të deformuara në qendër të qytetit? (FOTO)

Kësisoj është gjendja në dy anët e rrugës qendrore të Prizrenit, që mban emrin e komandantit legjendar “Adem Jashari” , që nis nga hotel “Theranda” dhe shkon deri në “Bazhdarhane”. … Continue reading Prizreni me trotuare të deformuara në qendër të qytetit? (FOTO)