Prizreni nën mesatare edhe për kujdesin primar shëndetësor (Dokument)

Pos mungesës së performancës,  që është nën mesataren e përgjithshme, pastaj mungesës së perfomancës në arsimin parauniversitar,  asaj në Infrastrukturën rrugore dhe transparencë ku është radhitur ka fundi i tabelës … Continue reading Prizreni nën mesatare edhe për kujdesin primar shëndetësor (Dokument)