Prof. Lulzim Ibri pas deklarimit të pronarit të Lirisë: “Fol e mbushma mendjen…”

Prof. Dr. Lulzim Ibri, ish-anëtar i Komisionit për dhënien në menaxhim të KF Liria, njëherësh mësimdhënës në Universitetin “Ukshin Hoti” në Prizren dhe veprimtar sportiv, ka reaguar përmes një postimi në ‘Facebook’ ndaj deklarimit të pronarit të KF Liria, Raman Kiçe, të bërë dje në një video-incizim, publikuar përmes faqes së klubit, raporton Gazeta e … Continue reading Prof. Lulzim Ibri pas deklarimit të pronarit të Lirisë: “Fol e mbushma mendjen…”