Shitësit në trotuar, kalimtarët në rrugë në “Bazhdarhane” të Prizrenit (FOTO)

Jo vetëm shoferët, por edhe këmbësorët që kalojnë në rrugën “Flamuri”, që nis nga rrethrrotullimi në lagjen “Bazhdarhane” për në “Petrovë” dhe gjimnazin “Loyola”, shpesh ballafaqohen me pritje e bllokim … Continue reading Shitësit në trotuar, kalimtarët në rrugë në “Bazhdarhane” të Prizrenit (FOTO)