Skandalet në arsimin prizrenas, ish-zv.drejtorët e shkollave marrin paga pa punuar

Disa ish-zëvendësdrejtorë dhe një ish-drejtor shkolle në Prizren janë paguar për një kohë për këto pozita, përkundër që kontratat e tyre kishin skaduar apo ndërprerë nga ana e kryetarit të … Continue reading Skandalet në arsimin prizrenas, ish-zv.drejtorët e shkollave marrin paga pa punuar