Zyrtare: Sot mbahet takimi i partive opozitare në Prizren, ja kush është shpreh për bashkëpunim

Partitë që janë pjesë e opozitës në Prizren, AAK dhe Vetëvendosje, sot do të mbajnë takim të përbashkët me qëllim të koordinimit të veprimeve të mëtejme, derisa për partitë tjera po pritet caktimi i një orari raporton Gazeta e Prizrenit. Ky takim vjen pas dështimit të dy mbledhjeve të njëpasnjëshme të Kuvendit Komunal (KK) të … Continue reading Zyrtare: Sot mbahet takimi i partive opozitare në Prizren, ja kush është shpreh për bashkëpunim