20 vjet nga Beteja e Jeshkovës

Sot u mbushën 20 vjet nga Beteja e Jeshkovës, njëra ndër më të ashprat dhe lavdishmet e UÇK-së, ku në ballafaqim me armikun nën shoqërimin edhe të këngës heroike, më 11 mars 1999, në altarin e lirisë ranë nëntë dëshmorë, shkruan sot “GazetaePrizrenit.net”. Pas urdhrit të dhënë nga Shtabi i Përgjithshëm i UÇK-së, që njësiti … Continue reading 20 vjet nga Beteja e Jeshkovës