A do të miratohet sot buxheti i Prizrenit 2021 nga Kuvendi i Prizrenit?

Kuvendi Komunal i Prizrenit, në mbledhjen e sotme do ta shqyrtojë Propozim-Buxhetin e Komunës së Prizrenit për vitin 2021 dhe parashikimin për vitet 2022 – 2023, Miratimi i tij varet … Continue reading A do të miratohet sot buxheti i Prizrenit 2021 nga Kuvendi i Prizrenit?