Dorëzohet kryetari Mytaher Haskuka

Mbledhja e jashtëzakonshme  e Kuvendit Komunal (KK) të Prizrenit, kushtuar gjendjes së rënduar në arsim dhe deklarimet e kuvendarëve, në fillim të kësaj jave nxorën në pah shumë probleme, por … Continue reading Dorëzohet kryetari Mytaher Haskuka