Këta janë emrat e doganierëve shqiptarë të arrestuar në Prizren

Njësia Speciale e Policisë së Kosovës ka arrestuar katër zyrtarë të Doganës nën dyshimin për vepra penale. Bëhet fjalë për dy shtetas kosovarë dhe dy të tjerë nga Shqipëria. Doganierët e arrestuar nga forcat e sigurisë janw: Hekuran Dana, Besart Malaj, Ahmet Zeneli si dhe Driton Hasimja Mësohet se të dyshuarit për një vit rreth … Continue reading Këta janë emrat e doganierëve shqiptarë të arrestuar në Prizren