KF “Liria” homazhe për Agim Bytyqin

Në pamundësi për të marrë pjesë në komemoracion si dhe ceremoninë e varrimit, menjëherë pas përfundimit të ndeshjes së sotme me Trepçën, drejtues të klubit Liria, futbollistë e trajner, të … Continue reading KF “Liria” homazhe për Agim Bytyqin