Komuna e Prizrenit “në fund t’pusit” për performancë në Kulturë, Rini dhe Sport ( Dokument )

Komuna e Prizrenit ka dalë shumë keq në nivel të Kosovës sa i përket performancës në Kulturë, Rini dhe Sport. Nga 31 Komunat, Prizreni është radhitur në vendin e 30-të apo të parafundit,  raporton Gazeta e Prizrenit. Ndonëse kryetari i Komunës, Shaqir Totaj, drejtonte fjalë lavdërimi në adresë të drejtuesve të këtij sektori, raport i  performancës … Continue reading Komuna e Prizrenit “në fund t’pusit” për performancë në Kulturë, Rini dhe Sport ( Dokument )