Komuna e Prizrenit në vendet e fundit në Kosovë për Kulturë, Rini e Sport (Dokument)

Prizreni që është komuna e dytë në vend pas Prishtinës, dhe ka dhënë disa emra të njohur në kulturë e sport, tashmë ka dalë me performancë shumë të dobët në … Continue reading Komuna e Prizrenit në vendet e fundit në Kosovë për Kulturë, Rini e Sport (Dokument)