“Penallti” për opozitën në Prizren

Shkruan: Qazim Morina Veprimi që këtë javë ndërmori kryetari i Komunës së Prizrenit, Mytaher Haskuka për ndërprerjen e marrëdhënies së punës në pozitat udhëheqëse të disa drejtorëve dhe zëvendësdrejtorëve të … Continue reading “Penallti” për opozitën në Prizren