Prizren: Detaje, VV dorëzon kallëzim penal ndaj Totajt dhe zyrtarëve arsimor

Sot, me datë 12.09.2022, Lëvizja VETËVENDOSJE! Qendra në Prizren ka dorëzuar Kallëzim Penal pranë Prokurorisë Themelore në Prizren ndaj Shaqir Totaj dhe vartësve të tij në Komunën e Prizrenit, të cilët siç thuhet kanë degraduar arsimin në Komunën e Prizrenit përmes zgjedhjes së drejtorëve partiak dhe në kundërshtim me ligjet në fuqi. Kjo është bërë … Continue reading Prizren: Detaje, VV dorëzon kallëzim penal ndaj Totajt dhe zyrtarëve arsimor