Prizren: LDK kundër familjarizmit dhe korrupsionit në Komunë

LDK sot mbajti  aksion kundër familjarizmit dhe korrupsionit në Komunën e Prizrenit, raporton Gazeta e Prizrenit. Komunikata: Ky është aksioni i dytë që LDK- Dega në Prizren, e realizon për ta denoncuar mënyrën abuzive dhe të papranueshme të punësimeve në komunën e Prizrenit. Për LDK-në, qeverisja e Shaqir Totajt në Prizren, është vu në shërbim … Continue reading Prizren: LDK kundër familjarizmit dhe korrupsionit në Komunë