Prizren: Publikohen disa “parregullsi” gjatë përzgjedhjes së drejtorëve të shkollave

Procesi i përzgjedhjes së drejtorëve dhe zv/drejtorëve në kuadër të Drejtorisë së Arsimit në Prizren, që u përfol shumë për “parregullsi” vazhdon të zgjojë interesimin e opinionit, meqenëse pati shpallje, anulim dhe rishpallje të Konkursit për mëse 30 shkolla, shkruan Gazeta e Prizrenit. Ndonëse, tashmë janë publikuar emrat e të përzgjedhurve për këtë pozitë në … Continue reading Prizren: Publikohen disa “parregullsi” gjatë përzgjedhjes së drejtorëve të shkollave