Prizreni bëhet me Monumentin e Gjergj Kastriotit-Skënderbeut

Prej sot, Prizreni bëhet me Monumentin e Gjergj Kastriotit-Skënderbeut. Në ora 13:00 është paraparë ceremonia e zbulimit të monumentit, ku përpos autoriteteve lokale pritet të marrin pjesë dhe zyrtarë të … Continue reading Prizreni bëhet me Monumentin e Gjergj Kastriotit-Skënderbeut