Profesori Haskuka e bëri “lëmsh” arsimin në Prizren

Pas luftës, Prizrenin e kanë udhëhequr katër kryetarë komune, Kadri Kryeziu, Eqrem Kryeziu, Ramadan Muja dhe tash Mytaher Haskuka. Karakteristikë e përbashkët e tyre është se ata kanë gradën doktor … Continue reading Profesori Haskuka e bëri “lëmsh” arsimin në Prizren