Reagon ndaj Komunës,këngëtari Menan Kiseri: Marre ju qoftë për festivalin  “Zambaku i Prizrenit”

Këngëtari i mirënjohur, autori i teksteve dhe kompozitori prizrenas, Menan Kiseri ka reaguar rreth mënyrës së organizimit të festivalit “Zambaku i Prizrenit” të mbajtur të shtunën që shkoi, shkruan Gazeta … Continue reading Reagon ndaj Komunës,këngëtari Menan Kiseri: Marre ju qoftë për festivalin  “Zambaku i Prizrenit”