Shaqir Totaj – kryetari i Prizrenit që punësoi më së shumti familjarë

Nga paslufta, Prizrenin e kanë udhëhequr pesë kryetarë komune, ndërsa prej të gjithëve, Shaqir Totaj ka punësuar më së shumti familjarë, për çka edhe ka nxitur reagime nga opinioni dhe opozita, shkruan Gazeta e Prizrenit. Gjatë mandatit të tij, pozitës për punësime ia kanë pa hajrin, edhe përfaqësues nga ekzekutivi dhe Kuvendi Komunal. Eqrem Kryeziu … Continue reading Shaqir Totaj – kryetari i Prizrenit që punësoi më së shumti familjarë