Vetëvendosje në Prizren kritika pushtetit të Shaqir Totajt për arrogancë dhe mospërfillje

Vetëvendosje në Prizren ka hedhur kritika ndaj zyrtarëve komunalë, për sic ka deklaruar sjellje arrogante dhe mospërfillëse ndaj asamblistëve. “Që nga ardhja në pushtet, Shaqir Totaj dhe drejtorët e tij, kanë qenë arrogant e mospërfillës ndaj kërkesave dhe interesave të qytetarëve, duke shtyer përpara çështje të klikave të pushtetarëve dhe dostave të tij personal! Përveç … Continue reading Vetëvendosje në Prizren kritika pushtetit të Shaqir Totajt për arrogancë dhe mospërfillje