Vrasja në Tusus, i akuzuari Haxhi Selmanaj nuk e pranoi fajësinë

Në Gjykatën Themelore në Prizren, është mbajtur shqyrtimi kryesor ndaj Haxhi Selmanajt, i akuzuar për vrasje dhe armëmbajtje pa leje. Në fillim të seancës u lexua aktakuza nga prokurori Genc … Continue reading Vrasja në Tusus, i akuzuari Haxhi Selmanaj nuk e pranoi fajësinë