Vritet boksieri kosovar në Bielefeld të Gjermanisë

Boksieri kosovar, Besar Nimani, është vrarë këtë mbrëmje në Bielefeld të Gjermanisë. Sipas raportimeve të dëshmitarëve, një grup prej pesë deri në gjashtë burra ishin ulur në një restorant dhe më pas thuhet se të gjithë janë larguar së bashku nga aty. Pastaj papritmas pati të shtëna jashtë, ku thuhet se u dëgjuan gjashtë deri … Continue reading Vritet boksieri kosovar në Bielefeld të Gjermanisë