14-07-2024

Intervista

Muharremaj: 1 milion euro për kompensimin e dëmeve në amvisëri, pas vërshimeve në Suharekë

Kryetari i Komunës së Suharekës, Bali Muharremaj në një intervistë për portalin rajonal “Gazeta e Prizrenit” tregon për atë se çfarë po bëhet rreth sanimit të dëmeve pas vërshimeve të gushtit, për atë se kur pritet të përfundojë vlerësimi i dëmeve si dhe me çfarë shume mjetesh pritet të intervenohet në infrastrukturën rrugore. Po ashtu […]

Spitali i Prizrenit ka mungesë të barnave nga lista esenciale

Spitali i Prizrenit, i cili synohet të kthehet në një qendër terciare siç është edhe Qendra Klinike Universitare e Kosovës (QKUK), ka mungesë të theksuar të barnave nga lista esenciale, të materialit shpenzues, mungesa të disa aparaturave e po ashtu edhe të stafit mjekësor në Emergjencë Drejtori i Spitalit të Prizrenit Afrim Avdaj në një […]

Ta braktisësh apo jo Facebook-un? Kjo është çështja!

Monika Stafa

Newsletter

  • Abonohuni tani!

    Për më të rejat nga Gazeta e Prizrenit.