09-07-2020

12 kosovarë nuk respektuan vendimin e mbylljes në shtëpi

Kosovarët kanë filluar tanimë të i marrin më seriozisht udhërat e Republikës së Kosovës për të parandaluar përhapjen e koronavirusit,.

Në bazë të raportit të Policisë vetëm 12 persona dje janë arrestuar për këtë vepër.

E në komunën e Prizrenit janë arrestuar 7 persona, ndërsa në Prishtinë 2 dhe në Gjilan 3./IndeksOnline

Asnjë koment

Comments are closed.