16-10-2019

Uncategorized

Në shkollën “11 Marsi”në Prizren themelohet Qendra për Karrierë (VIDEO)

Agjencia për Arsim dhe Aftësim Profesional dhe Arsim për të Rritur (AAAPARr) ka themeluar Qendrën për Karrierë në SHMLT “11 Marsi” në Prizren. Kjo qendër, inagurimi i së cilës do […]

Horoskopi sot

Dashi Dashuria: Ata që kanë mbyllur së fundmi një histori, do të duhet të kuptojnë se çfarë të bëjnë kur të përballen me një tërheqje të re. Nga ana tjetër […]

Horoskopi për sot

Njihuni me parashikimin, për punën, shëndetin dhe ndjenjat, si do të ecë dita për të lindurit e çdo shenje. Ky është një përkthim ekskluziv nga noa.al i shërbimit astrologjik për […]

E pazakontë: Lind foshnja me tre këmbë dhe dy organe gjenitale

Mjekët që shpëtuan një fëmijë të lindur me tre këmbë, dy penisa dhe me mungesë anusi kanë thënë që ai do të jetojë një ‘jetë normale’ pas operacionit. Foshnja mashkull, […]

Horoskopi për sot

Dashi Dashuria: Sot do të keni mundësinë t’i jepni vëmendje imagjinatës suaj. Një shëtitje me miqtë ose partnerin do të jetë preteksti i përsosur për tu argëtuar duke mos menduar, […]

Ora do të ndryshojë

Akrepat do të kthehen përsëri për një orë prapa. Gjithmonë në natën ndërmjet të shtunës dhe të dielës fillon periudha e ndryshimit të orës, duke lëvizur akrepat para ose prapa […]

Replikë me një mik akademik: Ja pse na duhen zgjedhjet në Kosovë!

Nga Lisen Bashkurti Një mik i kahershëm imi dhe akademik i nderuar, ndoshta nga dëshpërimi, këto ditë bëri një postim në profilin e tij me mesazhin…“Ç’na duhen zgjedhjet në Kosovë?” Me […]

Horoskopi sot

Njihuni me parashikimin, për punën, shëndetin dhe ndjenjat, si do të ecë dita për të lindurit e çdo shenje. Ky është një përkthim ekskluziv nga noa.al i shërbimit astrologjik. Dashi […]

I akuzuari pranon fajësinë se në vitin 2017 e kishte vjedhur një shishe alkooli

I akuzuari Armend Gashi, në shqyrtimin fillestar të mbajtur në Gjykatën Themelore në Gjakovë, dega në Malishevë, e ka pranuar fajësinë për vjedhje. Pasi që aktakuza është lexuar nga prokurorja […]

Horoskopi sot

Njihuni me parashikimin, për punën, shëndetin dhe ndjenjat, si do të ecë dita për të lindurit e çdo shenje. Ky është një përkthim ekskluziv nga noa.al i shërbimit astrologjik që […]