24-05-2024

12 të porsalindur në Prizren, gjysma femra

Spitali i përgjithshëm “Prim.Dr.Daut Mustafa” Prizren, reparti Obstetrik (salla e lindjes).

Raporti i lindjeve për 24 orët e shkuara: Numri i përgjithshëm i të lindurve 12. Është karakteristikë kësaj radhe se nga të lindurit ka numër të barabartë të foshnjave femra dhe meshkuj.

Pra janë 6 meshkuj dhe po aq femra.

4  lindje me operacion. /gazetaeprizrenit.net/

 

 

Asnjë koment

Comments are closed.