12-07-2020

17 të infektuar në repartin e hemodializës në Prizren (VIDEO)

Por, në repartin e hemodializës së spitalit rajonal të Prizrenit brenda katër ditëve rezultuan pozitiv në COVID 19, 17 persona.

 

13 prej tyre punonjës të këtij reparti, 2 mjekë, infermierë dhe punëtor teknikë si dhe 4 pacientë që marrin këtë shërbim.

 

Me infektimin e stafit në këtë spital, u bë edhe shpërndarja e virusit edhe në komunat tjera, transmeton Klan Kosova.

 

Asnjë koment

Comments are closed.