29-11-2022

19 vjeçari që ushqeu ushtarët e UÇK-së deri kur u vra (FOTO)

Milaim Bilalli ishte vetëm 19 vjec kur u hap furra e Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës në Shtuticë.

Ai filloi të punonte ditë e natë pa orar të caktuar, duke gatuar bukë për ushtarë të UÇK-së, pa hezituar që edhe popullit t’i jep bukë në atë kohë shumë të vështirë që ishte për Kosovën!

Vazhdoi kështu deri në ditën kur në fshatin Shtuticë ushtria serbe e zunë të gjallë dhe më 1 maj 1999 e v ranë tek shavarinat në Qikatovë të Vjetër / RepublikaOnline

Asnjë koment

Comments are closed.