22-07-2024

25 vjet nga rënia e dëshmorëve, Reshat Çoçaj dhe Muharrem Samahodaj

Sot u përkujtuan dy dëshmorë nga Hasi, Reshat Çoçaj dhe Muharrem Samahodaj, në 25 vjetorin e rënies, si pjesëtarë të UÇK-së.

Ish- presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi, në vitin 2019, dekoroi Reshat Çoçajn me urdhrin “Hero i Kosovës”.

Asnjë koment

Comments are closed.