26-01-2021

30 foshnje të porsalindura në Prizren

Në maternitetin e spitalit në Prizren, gjatë katër ditëve të shkuara janë lindur 30 foshnje.

Sa i përket gjinisë, kësaj radhe pothuajse është numër i barabartë, pasi 14 janë djem, ndërsa 16 femra, shkruan “Gazeta e Prizrenit”.

Por, derisa mund të sigurojmë shënime për rastet e lindjeve, në Komunën e Prizrenit mungojnë shënimet zyrtare për rastet e vdekjeve gjatë një dite, si dhe largimit apo lëvizjes së qytetarëve. /GazetaePrizrenit.net//GazetaePrizrenit.net

Lexo edhe:

Sot në qendër të Prizrenit (Foto)

Asnjë koment

Comments are closed.